Servicii

Gestionarea Imobilului

Oferim un pachet de servicii pentru gestionarea imobilului şi luăm în considerare unicitatea clientului cît şi a proiectului său.

Planificaţi o călătorie de afaceri în Chişinau ?

Vă ajutăm să alegeţi oferta sigură şi corespunzătoare cerinţelor dorite. Pentru noi - organizarea odihnei este o profesie.

Consultanţă Imobiliară

Compania noastră vă ajută să realizaţi obiectivele de vînzare, chirie şi gestionare prin analiza pieţei şi elaborarea strategiilor adaptate. Acordurile de partenariat pe care le deţinem vă pot ajuta sensibil.

Echipă de Profesionişti

La Top Imobil credem că cel mai important est de a delivra rezultat clientului. Toate proiectele clienţilor sunt şi ale noastre şi dorim să vă ajutăm să faceţi alegerile corecte.

qtq80-LL4i9U

Servicii pentru diasporă

Noi ştim cum se simte persoana care este deja departe de casă şi persoana care decide să plece pentru un viitor mai bun. Noi dezvoltăm o reţea de parteneri în Europa pentru a ajuta persoanele să-şi găsească noua casă şi pentru a da un sfat preţios.

Experienţă imobilară de top

De eşti acasă sau plecat, există un set de oportunităţi disponibile pe piaţă. Noi credem că putem să obţinem atingem scopurile clientului împreună, aplicînd o strategie adaptată.

Noi o să gestionam apartamentul proprietarului de peste hotare în timp ce acesta se dezvoltă şi o să-i pregătim un apartament în timp ce va fi în vacanţă acasă cu familia.

qtq80-rwu5us

Sună Acum

Compania noastră oferă un ansamblu de servicii imobiliare în Moldova cît şi în afară. Sunt atîtea lucruri despre care dorim să discutăm împreună! Sună acum şi programează o întîlnire  informativă cu specialiştii noştri.