Despre Noi

Compania “Imobest Construct” SRL a fost înființată în 2012 și s-a dezvoltat constant cîștigîndu-și statutul unei companii de încredere în domeniul imobiliar din Republica Moldova.

Strategie și obiective

Obiectivul nostru este  să ne distingem prin calitatea serviciilor noastre și ne propunem să oferim clienților noștri cele mai bune soluții imobiliare, prin evaluarea exactă a prețurilor pe piața imobiliară, prin negocierea celui mai bun preț, avînd ca instrument o bază de date complexă, actualizată și o vastă experiență în vînzări imobile, în relaționarea cu clienții și nu în ultimul rînd în identificarea exactă a nevoilor clienților. Intenționăm să extindem și specializarea pe toate segmentele pieții imobiliare, să înființăm Departamentul de Evaluări, Departamentul juridic și  Servicii de Design și Arhitectură. Un client mulțumit este cea mai bună promovare pentru noi.

Clienți potențiali

În baza  relațiilor de colaborare și a  parteneriatelor cu  companii și organizatii importante, institutii bancare etc. intenționăm să cream  un portofoliu de clienți relevant care să ne oferte statutul de lideri în domeniul Imobiliar. Printre clienții potențiali se numără atît cetățeni ai Republicii Moldova cît și oaspeți străini.
Gama de produse și servicii realizate prin intermediul magazinului electronic

  • Rezervare hotel
  • Închiriere apartament

 

Volumul planificat al vînzărilor

 

Întrucit ne aflăm la etapa de expansiune, anul curent planificăm ca volumul vînzărilor să fie direct proporțional cu efortul și investițiile efectuate

Viziunea companiei

Viața noastră se desfășoară într-un spațiu, într-un loc. În „lumea imobilelor” le numim locații, dar noi știm foarte bine că sunt mai mult decît atît. De la aspectele pieței imobiliare, cele economice, financiare, la necesitățile individuale ale fiecărui client sau ale fiecărei afaceri, în viziunea noastră nu intermediem proprietăți ci construim o punte stabilă între cerere și ofertă, între solicitări și dorințe, în definitiv o punte între oameni într-o piață și respectiv într-o societate în permanentă transformare.
Obiectul comaniei

  • tranzacțiile imobiliare
  • prognoze și evaluări imobiliare
  • consultanță pentru plasamente
  • administrarea proprietăților și a investițiilor imobiliare
  • publicitate și promovare imobiliară
  • suport în pregătirea documentației pentru obținerea certificatului de urbanism
  • suport în pregătirea documentației pentru credite.

TOP Imobil este mai mult decit o afacere iar stabilitatea, valoarea umană și organizațională sunt reperele care ne recomandă.

price